Skip to main content

Posts

Featured

Salam Perkenalan

Assalamualaikum dan hi semua!!

Akhirnya saya berjaya jugak buat blog ni. Tak sangka hihi.

Ok saya kenalkan diri saya dulu. Nama saya Fara Zalikha. Boleh panggil Fara (sesetengah ada panggil Ikha). Saya asal dari Dungun, Terengganu tapi sekarang menetap di Lembah Klang. Saya dah berkahwin dan ada 4 anak yang comel-comel. Sekarang ni saya buat part time bisnes Shaklee sambil tu saya juga ada kerjaya tetap sebagai IT Consultant, dan fokus utama dalam bidang Transformasi Digital.

Ok. Dalam blog ni nanti kiranya saya akan berkongsi pasal Shaklee, info kesihatan dan kecantikan juga berkenaan perkara yang menarik dalam hidup saya.

Korang semua jika berminat untuk dapatkan produk Shaklee jangan segan nak hubungi saya ok.

Fara Zalikha @ Fara
013.793.2887
FB: Fara Zalikha 
IG: @farazalikha_beauty

Latest Posts